Adószám.: 18105887-1-03
Nyelvválasztó:
huEnglish
  • Magyar
  • English
  • Deutsch

Natura Hungarica Közhasznú Alapítvány

Családi Napok országszerte

 

Családi napok - Baks, Balástya, Kistelek, Pusztaszer

 


BAKS


Az elmúlt időszak folyamán az Alapítvány közreműködésével több családi napot szerveztek a Bakson élő nagy-, illetve hátrányos helyzetű családoknak.

A résztvevő választhattak a több helyszínen, párhuzamosan biztosított elfoglaltságok között. A legnépszerűbbek között volt az arcfestés, a papírfigurák készítése, valamint a görkorizás. Közben a nagylányok és a szülők aktív részvételével, segítségével készült a citromos-mentás limonádé és a forró gyömbér tea, a zöldséges és húsos fasírt, desszertnek pedig a krumplispogácsa tárcsán.

A Karácsonyváró családi nap keretében több helyszínen, párhuzamosan voltak a programok, melyek mind a közelgő karácsonyi ünnepekhez kapcsolódtak. Mindenki megtalálta a helyét, elfoglaltságát, hol gyerekek és szülők együtt, hol az anyukák és a gyerekek külön csoportokban tevékenykedtek. A közösen elkészített ebéd elfogyasztása után karácsonyi verseket, dalokat énekeltek, kézműveskedtek. Sötétedéskor a gyerekek körben meggyújtották a mécseseket és megkezdődött a kis karácsonyi műsor.

A nyár kezdő családi napon több helyszínen, párhuzamosan többféle program fogadtak a vendégeket, ezekből a résztvevők szabadon választhattak. A legnépszerűbbek között volt a trambulinon ugrálás és az aszfaltrajzolás volt. Minden, programra érkező gyerek kupont kapott, amit vattacukorra lehetett beváltani. Volt hot-dog-gal és limonádé, valamint a nap végén ajándékozás. A gyerekek számára cukorka, nyalóka és egy óriási kosárból plüss figurák kerültek szétosztásra.

A családi napokra meghívottak jól érezték magukat, mindenki talált maga számára megfelelő elfoglaltságot, melyen lelkesen vett részt.


   


   


   BALÁSTYA

 

Az elmúlt időszakban az alapítvány közreműködésével Balástyán került megrendezésre a családi nap, melynek a helyi látványosságnak számító Állatsimogató adott otthont. A programon a Balástyán élő nagy- és leghátrányosabb helyzetű családok vettek részt. A nap folyamán több helyszínen, párhuzamosan voltak a programok, melyek többnyire az őszhöz, őszi terményekhez kapcsolódtak. Ezekből a programokból az idelátogatók szabadon választhattak. A legnépszerűbbek között volt a tökfaragás, a tökvarrás és a „tökös” erőpróba. Naplemente után a közös szalonnasütés kovácsolta még jobban össze a résztvevőket.

 

   


   
Kistelek

 

Az elmúlt időszakban az alapítvány közreműködésével Karácsonyváró családi napot szerveztek a kisteleki családok részére. A nap elején több helyszínen, párhuzamosan voltak a programok, melyek mind az adventi délutánhoz és a közelgő karácsonyi ünnepekhez kapcsolódtak. A legnépszerűbbek között voltak a karácsonyfadíszek készítése és a mézeskalácsdíszítés. A program másik fő része az adventi gyertyagyújtás volt, melyre sötétedés után a kisteleki Szent László téren került sor.

 

 

   


   
Pusztaszer

 

Az elmúlt időszakban az alapítvány közreműködésével Karácsonyváró családi napot tartottak Pusztaszeren. A program folyamán több helyszínen, párhuzamosan többféle tevekénység volt, melyek mind a közelgő karácsonyi ünnepekhez kapcsolódtak. Ezekből a programokból a résztvevők szabadon választhattak. A legnépszerűbbek között volt a karácsonyfadísz-készítés és a gyöngykarkötő készítése. A családok jól érezték magukat, mindenki talált a maga számára megfelelő elfoglaltságot, melyen lelkesen vett részt. Élményekkel, új ismeretekkel és több doboznyi süteménnyel gazdagodtak a vendégek a nap végén.


   


   


   


 

 Galéria

Erasmus

Partnerként szívesen bekapcsolódunk nemzetközi projektekbe az ifjúságsegítés, fe...
+ Részletek

Ifjúság

Ifjúságsegítés és Ifjúságvédelem Alapítványunk több pályázati projekt keretében...
+ Részletek

Helyi értékeink

A kistérség értékeit élmény dús, interaktív módon mutatjuk be kicsiknek és nagyo...
+ Részletek

Fenntarthatóság

Fenntarthatósági projekteink keretében új életminőséget biztosító viselkedésmint...
+ Részletek

Rendezvényeink

Diáknapok szervezése, iskolai és városi szinten egyaránt általános és középiskol...
+ Részletek

Eseménynaptár